Anlita mäklare

Du ska sälja ditt hus i Norrland och önskar flytta till en större stad. Då är det smart att anlita en mäklare med kontor över hela landet, för att lättare både kunna köpa och sälja. Genom att anlita en mäklare kan du slappna av och känna dig trygg med att försäljningen går rätt till. Du får även tips på hur du får ett bättre pris och gör en snabbare affär.

Det är dags att sälja huset i Norrland. Du vill flytta till en större stad och ta nya kliv i livet. Det bästa är att anlita en mäklare. De tar hand om allt juridiskt och hjälper dig att sälja din nuvarande bostad. Så kan du fokusera på vardagslivet och flytten. Notar är en mäklarfirma som har kontor över hela landet och som erbjuder kostnadsfri värdering. De har även många intressanta bostäder till salu. Anlita Notar som din mäklare och få huset sålt till ett mycket bra pris.

Fördelarna med mäklare

Det finns egentligen bara fördelar med att anlita mäklare när du ska sälja bostaden. Den provision som de förvisso ska ha kommer du få igen genom att det blir en bättre försäljning. Värderingen blir rätt, du når ut till bra köpare så att du får ett högre pris och du får även tips på hur du ska göra din bostad så attraktiv som möjligt. Att sälja och köpa hus tar också tid. De flesta av oss jobbar och har familj. Att behöva flytta tar också en massa tid. Du ska söka nytt jobb, kolla på olika bostäder, hitta bra skola till dina barn och hitta en stad eller ett bostadsområde där ni verkligen kommer att trivas. Då är det skönt att ha en mindre sak att tänka på. Fördelarna med att anlita mäklare är:

• de kan marknaden
• enklare affär
• du når fler spekulanter

Det bästa är att anlita en mäklarfirma som Notar som har kontor över hela landet, så blir det än smidigare att både sälja och köpa.

Skapa attraktivt hem inför försäljningen

Det är smart att lägga tid på att göra ditt hus så attraktivt som möjligt inför försäljningen. Om du går i tankarna på att sälja din bostad om ett par år kan det vara smart att antingen renovera, anlägga en pool eller göra något extra av trädgården för att öka värdet. Just nu tänker också många på elräkningen och hus med jordvärme eller solpaneler blir då extra attraktiva. Har du inte så lång tid på dig att göra något åt bostaden är det klokt att gå igenom hemmet. Se till att kamin och skorsten fungerar. Det kan även vara smart att fixa till alla småsaker som behöver åtgärdas: kolla igenom lister, staket och dörrar. Har du fula eller trasiga tapeter? Då bör du antingen sätta upp nya tapeter eller måla. Helhetsupplevelsen av huset ska kännas skön. Tänk också på hur ni presenterar ert hem och er själva på sociala medier. Ta bort eventuellt fula bilder som ni har på Facebook och se till att både ni och hemmet uppfattas väldigt fräscht.