Så får du en minnesvärd Norrlandssemester

Sverige har mycket att erbjuda och framför allt Norrland. Om du vill uppleva magisk natur och mycket annat kan du semestra i Norrland. Genom att planera hur du ska resa och ditt boende kan du få en fantastisk norrlandssemester.

Om du vill besöka Norrland i sommar är ett tips att besöka de norrländska kuststäderna. För att göra det smidigt och enkelt kan du boka boende på Elite Hotels som finns i Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå. Det är praktiskt att bo på samma hotellkedja. Boka en eller två nätter i varje stad och upplev allt härligt den norrländska kusten har att erbjuda. Du kan alltid stanna en natt extra på någon ort för att bara slappa på hotellet.

Njut av mäktig natur

Norrland bjuder på enormt mycket, allt du kan önska dig av en semester. Det finns trolska skogar, mäktiga vattenfall och fantastiska orter. Norrland är helt enkelt fullproppat med guldkorn för den som är ute efter mäktiga upplevelser. Du kan hitta allt från lyxiga spa till storslagen natur. Om du har barn kan den trolska skogen som ligger mellan Sundsvall och Hudiksvall vara något, det är ett äventyr för alla familjemedlemmar. Det är en sagoskog som erbjuder tomtar, troll, teateräventyr och mycket mer. Hela Höga kusten är fantastiskt vacker med en häpnadsväckande vacker natur. Du kan uppleva mäktiga vyer om du stannar till på några ställen längs med Höga kusten. Varje norrländsk stad har något att erbjuda.

Planera din norrlandsresa i god tid

Det finns mängder med guldkorn i Norrland att upptäcka. När du ska åka på semester i Norrland är det viktigaste att du planerar och bokar boende i god tid. Ett alternativ är att boka flyg upp till Luleå och påbörja resan där. Du kan hyra en bil och bo på hotell som ligger längs med kusten på vägen hem. Om du inte planerar att resa med bil måste du komma ihåg att boka dina resor. Du kommer inte att hinna göra allt om du har begränsat med tid. Fundera över vad du helst av allt vill uppleva och fokusera på det.